Specijalistička lekarska ordinacija iz oblasti neuropsihijatrije   |   Zrmanjska 17/2, Banovo Brdo, Beograd

Specijalistička lekarska ordinacija
iz oblasti neuropsihijatrije

Zrmanjska 17/2, Beograd
tel: 069/221-27-85

dr TATJANA RAJČIĆ

psihijatar

dr TATJANA RAJČIĆ

psihijatar

Kvalifikacije

Specijalista psihijatrije. ​Uglavnom radi sa psihotičnim i afektivnim poremećajima u ženskoj i studentskoj populaciji. REBT psihoterapeut pod supervizijom.

Obrazovanje

Specijalizirala je psihijatriju na Medicinskom fakultetu u Beogradu​. Trenutno na subspecijalizaciji iz Sudske psihijatrije. Završila je edukaciju iz REBT psihoterapije u “Albert Elis” centru u Beogradu.

Iskustvo

Na Klinici za psihijatrijske bolesti „dr Laza Lazarević“ radi od 2010. godine, gde je do 2023. bila na poziciji načelnika ženskog odeljenja.

Dr Tatjana Rajčić je specijalista psihijatrije.

Uglavnom radi sa psihotičnim i afektivnim poremećajima u ženskoj i studentskoj populaciji.

Završila je Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, specijalističke akademske studije (uža oblast: epidemiologija), a zatim i specijalističke strukovne studije, na kojima je stekla zvanje specijaliste psihijatrije.

Trenutno je na subspecijalizaciji iz Sudske psihijatrije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Završila je četvorogodišnju edukaciju iz REBT psihoterapije u “Albert Elis” centru u Beogradu i trenutno je u svojstvu psihoterapeuta pod supervizijom.

Na Klinici za psihijatrijske bolesti „dr Laza Lazarević“ radi od 2010. godine, u sektorima Beograd i Padinska skela, a do 2023. bila je i na poziciji načelnika ženskog odeljenja.

Voli da radi sa ljudima, da učestvuje u njihovom oporavku i sazrevanju i da na njihovom putu ka ostvarenju ciljeva bude “osoba od poverenja” koja će pružiti podršku i poneki savet.

Uživa u muzici, pozorištu i putovanjima, gde joj se pruža prilika za pomeranje ličnih granica sa novim iskustvima i kroz upoznavanje novih kultura.

Ordinacija "Libertas" je mesto za osluškivanje duše, osnaživanje uma i komponovanje Vaše ode slobodi!

Vodeći se višegodišnjim iskustvom u psihijatrijskom i psihoterapijskom radu, poželeli smo da zajedno izgradimo bezbedno mesto za rast i razvoj. Mesto na kom zajedno kreiramo autentičan put ka svemu najboljem što možete postati. Dođite da zajedno osvojimo slobodu!