Specijalistička lekarska ordinacija iz oblasti neuropsihijatrije   |   Zrmanjska 17/2, Banovo Brdo, Beograd

Specijalistička lekarska ordinacija
iz oblasti neuropsihijatrije

Zrmanjska 17/2, Beograd
tel: 069/221-27-85

dr DANIJELA POPOVIĆ

psihoterapeut

dr DANIJELA POPOVIĆ

psihoterapeut

Kvalifikacije

Sertifikovani REBT psihoterapeut. Specijalizant psihijatrije. Uža oblast njenog interesovanja je veza našeg razmišljanja, emocija i ponašanja.

 

Obrazovanje

Završila je Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, na kome je trenutno specijalizant psihijatrije​. Zvanje REBT psihoterapeuta stekla je na Institutu “Albert Elis”.

Dr Danijela Popović je psihoterapeut iz Racionalno-emotivne i Kognitivno-bihejvioralne terapije.

Oblast njenog interesovanja je kako da pronađemo i shvatimo vezu između načina našeg razmišljanja i naših emocija i ponašanja.

Konkretno, proces psihoterapije sa dr Danijelom Popović je izbor za vas ukoliko imate problem sa anksioznošću, paničnim napadima, prokrastinacijom, prihvatanjem sebe i drugih, problem u partnerskim i porodičnim odnosima, životne krize, problem sa impulsivnošću i emocijom besa, kao i profesionalnom efikasnošću i sagorevanjem.

Diplomirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, aktuelno je specijalizant psihijatrije. Član je Udruženja psihoterapeuta Srbije, nosilac Nacionalnog sertifikata za psihoterapiju (NSP) kao i sertifikata primarnog nivoa EMDR (desenzibilizacija i reelaboracija uz pomoć pokreta očiju).

Učesnik je brojnih domaćih i stranih kongresa iz oblasti psihoterapije i psihijatrije kao i autor i koautor više naučno-istraživačkih radova.

Psihoterapijom je počela da se bavi kako zbog želje da se lično razvija, tako i zbog želje da to znanje prenese drugima i pomogne da bolje razumeju sebe.

Smatra da uvek možemo da radimo na sebi, kao i da je prošlo vreme kada se mislilo da je psihoterapija rezervisana samo za one sa mentalnim poremećajima. Upravo zbog toga, svaki psihoterapeut tokom edukacije ima i svog terapeuta.

Ordinacija "Libertas" je mesto za osluškivanje duše, osnaživanje uma i komponovanje Vaše ode slobodi!

Vodeći se višegodišnjim iskustvom u psihijatrijskom i psihoterapijskom radu, poželeli smo da zajedno izgradimo bezbedno mesto za rast i razvoj. Mesto na kom zajedno kreiramo autentičan put ka svemu najboljem što možete postati. Dođite da zajedno osvojimo slobodu!